Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi


Fondată în anul 2010, Atlantis Travel este o agenție de turism cu sediul în inima orașului Oradea, având misiunea de a transforma fiecare călătorie într-o experiență memorabilă și de neuitat. Cu o echipă dedicată și pasionată de explorare, ne străduim să oferim cele mai bune servicii și pachete turistice adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Suntem mândri să servim comunitatea din Oradea și din împrejurimi, precum și clienți din întreaga țară, oferind o gamă variată de destinații și experiențe de călătorie. Indiferent dacă visezi la o escapadă romantică într-un paradis tropical, o aventură îndrăzneață în munți sau o călătorie culturală într-un oraș fascinant, suntem aici pentru a-ți transforma visurile în realitate.

Echipa noastră de consultanți în turism este formată din profesioniști experimentați, cu o pasiune comună pentru călătorie și o cunoaștere extinsă a destinațiilor și serviciilor turistice. Ne angajăm să oferim consultanță personalizată și asistență constantă, de la planificarea itinerariului până la întoarcerea acasă, pentru a te asigura că fiecare detaliu al călătoriei tale este perfect pus la punct.

La Atlantis Travel, ne concentrăm pe crearea unor experiențe autentice și memorabile, bazate pe atenție la detalii, confort și siguranță. Colaborăm cu parteneri de încredere din întreaga lume pentru a asigura cele mai bune tarife și servicii, și suntem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și oferte din industria turismului.

Suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri și pentru oportunitatea de a le fi alături în călătoria lor de explorare și descoperire a lumii. Indiferent dacă este vorba despre o călătorie de afaceri, o vacanță în familie sau o aventură solo, la Atlantis Travel veți găsi întotdeauna sprijinul și experiența de care aveți nevoie pentru a transforma fiecare călătorie într-o poveste de neuitat..